2021-09-24 07:44:09• hírek • Blikk.hu

Jó barátja így emlékszik Siklósi Örsre

Szívet tépő videóval emlékezett meg Siklósi Örsről jó barátja, Hodász atya aki egy AWS dallal tisztelgett a fiatal énekes emléke előtt.

Megható videóval emlékezett meg Hodász atya a februárban, tragikusan fiatalon elhunyt Siklósi Örsről. A Papifrankó stábja egy gyönyörű AWS dalt, a Lelket vennék-et választotta, mellyel a fiatal énekes emléke előtt tisztelegtek.


- Örssel személyes jó barátságban voltunk, és ezt a videót neki, utólag, mint ajándékot szeretnénk ajánlani – mondta a YouTube-ra feltöltött videóban Hodász atya, amit az Index szúrt ki.


Siklósi Örsnél tavaly júniusban leukémiát diagnosztizáltak, s bár mindannyian bizakodtak abban, hogy hamarosan meggyógyul, a fiatal énekes szervezete végül február 5-én feladta a harcot. A tragédia híre az egész országot megrázta, a magyar zenekarok a közösségi felületeiken szinte egyszerre mozdulva hajtottak fejet az énekes emléke előtt.


A zenekar tagjai azóta sem tudták feldolgozni barátjuk elvesztését, ám néhány héttel ezelőtt kiadtak egy klipet, a dalt még Örs énekelte fel. Ez az egyik utolsó dal amit a fiatal tehetség készített. A zenekar tagi azt mondták a Life TV Ébredj velünk műsorban, hogy így könnyebb nekik feldolgozni barátjuk hiányát, hiszen kicsit olyan, mintha még most is együtt dolgozhatnának vele.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: